Agents de la Policia Local de Son Servera rescaten un home que es va endinsar a la mar a la platja de Cala Bona

La policia hi va actuar després de l’avís d’un veïnat.
Agents de la Policia Local de Son Servera han rescatat aquesta passada nit un home de 23 anys que es va endinsar a la mar a la platja de Cala Bona amb la intenció de llevar-se la vida. El succés es va produir l’horabaixa del 8 de juny després de l’avís d’un veïnat que alertà la policia que hi havia un home al carrer que anava colpejant el mobiliari urbà, bicicletes i altres objectes que trobava al seu pas.
La policia es va dirigir al lloc dels fets i el jove, en veure els agents, sense motiu aparent i completament vestit, es va llançar cap a la mar endins. Davant la impossibilitat que els serveis d’emergència especialitzats arribassin a temps, els agents, amb l’ajuda d’un veïnat que els va oferir la seva embarcació, rescataren l’home. Així i tot, finalment la Policia Local de Son Servera va haver de mobilitzar la seva pròpia embarcació ja que el jove es va negar a pujar a la barca de pesca.
En un primer moment l’home va insistir que volia morir i va forcejar amb els agents, els quals varen haver de reduir-lo i engrillonar-lo per tal de salvar-lo. Una vegada a terra, el jove va ser traslladat sota custòdia policial a l’Hospital de Manacor perquè fos assistit i valorat pels serveis mèdics en presentar símptomes de problemes psiquiàtrics.

SONY DSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.