Imatge amb text / Text amb imatge

No és, la present, una secció gens difícil. Basta disposar d’un arxiu de fotografies, més o manco singulars, anotar aquelles idees que, derivades de lectures et semblen interessants i després casar, d’alguna manera, els dos conceptes: el text amb la imatge o a l’inrevés

Algunes vegades, donant voltes a una idea, surt això, una mena de haiku que sintetitza una de les certeses del propi relat.Certesa que sorgeix tant de l’acompanyament a altres persones com de l’observació directe de situacions i aptituds.  Marida amb el títol d’un dels llibres de Claude Steiner “Los guiones que vivimos”. Ens muntam un relat que justifica els pensament i les accions. Un relat que dibuixa la “realitat” del nostre viure. (ës el nostre i; a vegades,oblidam que el relat podria ser un altre.

Haiku sobre la imatge parcial d’una llimona podrida.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada