CLUB CARD – El procés de l’aniversari

Cercàrem aixoplug en la Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Després de vàries reunions s’arribà a un principi d’acord entre Espai36, Giralluna i l’Associació Flor de Card.

Espai 36,de banda el contacte amb Giralluna, mirarà de facilitar imatges dels anys setanta del segle passat.
Giralluna, oferirà els seus serveis professionals a totes les persones que havien, fet part del Club Card, amb la finalitat de recollir entrevistes filmades per poder fer un vídeo commemoratiu.
L’Associació Flor de Card, convidarà a les persones esmentades a l’entrada anterior i, tal vegada i segons el que se’n pugui treure, una publicació complementària: interpretació i resum de les entrevistes.

El procés, obert a tots els que varen ser socis del Club Card, seria el següent:
A.- Persona de contacte: Marga Rotger. Telèfon: 673 84 34 50.Horari: Cada dia de 17:30 a 19:00h 
Oficina: Carrer Major, 73 (Sant Llorenç)
Dinàmica: Les persones telefonen a Giralluna per concretar dia i hora de la gravació.
B- Si alguna de les persones te inconvenient en anar a Giralluna, pot fer la gravació a ca seva amb les condicions:
:-Gravació estable, ja sigui posant el mòbil recolsat amb un tassó, llibre o el que puguin tenir damunt la taula. 
-Càmera apaïsada i amb ells centrats. 
-Si pot ser, evitar el sol directe, i emprar una làmpada o llum de l’habitació per il·luminar-se. 
-Evitar gravar-se a llocs on hi hagui renou, ja sigui familiars, obres o el propi vent (fer-ho amb finestres tancades).
-Finalment, recomanaria, que, en cas de tenir el domini suficient, s’utilitzi la càmera o el mòbil en mode manual.

Apa, idò!, ja ho sabeu:
Si voleu recrear el records de fa 50 anys.
Si es considera que d’alguna manera el Club Card us va afectar.
Si voleu participar en aquesta engrescadora aventura (avaluació des de la distància)… contactau amb na Marga de Giralluna!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.