De la premsa: A l’entorn de la llengua.

Hem d’acceptar com a cosa lògica que a bona part de les persones empadronades a Sant Llorenç el tema de la llengua els patina, un poc o del tot. Els interessos són uns altres. .

Però també s’ha d’acceptar que a una altra part, potser més petita, el tema de la llengua els preocupa. Potser per dos motius, perquè és la llengua en què aprengueren a xerrar i estimar; i també perquè consideren que la llengua d’una terra és molt més que una simple eina de comunicació.

Per a aquest segon grup m’ha semblat interessant el contundent article de Sabastià Alzamora a l’arabalears.cat:  “Unides Podem i la llengua balears”

Vegeu l’article

2 comentaris a “De la premsa: A l’entorn de la llengua.

  1. Bon article; en el seu estil, encara que a vegades no comparteixo les seves opinions tampoc em perdo la seva columna diària ,escriu molt bé; sol ser clar, directe, incisiu , amb aquest toc sarcàstic. A destacar també d’ell uns dels millors articles que he llegit aquests anys ” LLibertat per anar a lloure” i ” Un turista una reverència “. També he llegit la seva darrera novel·la que no té desperdici Reis del món.Basat en la vida de Joan March ( Verga) i l’amistat amb el filòleg i el savi Joan Mascaró. Els dos de Santa Margalida.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada