Els alumnes de percussió del Conservatori de Música de Manacor celebraren el Dia Europeu de la Música al carrer

Tot i que amb cert retard, no podem de deixar d’informar als lectors de la primera actuació al carrer dels dels alumnes de percussió del Conservatori de Música de Manacor per celebrar el Dia Europeu de la Música.
Per celebrar aquest dia com cal, la professora de percussió Rossi Ballester, va decidir de manera improvisada treure els instruments al carrer, i en un moment alumnes i professors tingueren els instruments a defora del conservatori, i aviat comptarem amb un nombros públic per gaudir del concert, animant als joves músics
El concert va començar amb els alumnes d’iniciació amb l’obra Oriental de R. Ballester i va seguir amb l’Ensemble percussió amb les obres Every Breath you take de Police i Oye cómo va de Tito Puente. Va ser un concert molt enriquidor per tots els alumnes després d’un any difícil.
El Dia Europeu de la Música, se celebra el 21 de juny de cada any. Té com a objectiu principal que els professionals de la música surtin als carrers a compartir la seva música amb el públic i d’aquesta manera donar-los l’oportunitat de gaudir del seu art d’una manera gratuïta, sense importar l’estil, les jerarquies ni els orígens.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada