Fotos i crònica del concert de fi de curs dels alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor

El dimarts dia 29 de juny, els alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor, que dirigeix Rosa Carbonell, feren un gran i espectacular concert de fi de curs, que gràcies a la col·laboració de la parròquia, es va poder fer a l’Església Nova de Son Servera, això sí, va resultar insuficient ja que s’esgotaren les 250 entrades disponibles.
Per poder assegurar les distàncies de seguretat, el concert va constar de dues parts. La primera, a càrrec dels instruments de vent, i la segona, pels de corda, que feren una entrada espectacular i foren llargament aplaudits pel nombrós públic assistent.
A diferencia d’altres anys, pel motiu de la pandèmia, no va ser possible tenir la part del cor, tot i que s’espera que en concerts pròxims es torni a incorporar.
És més, segons la directora, ha estat prou difícil preparar aquesta actuació col·lectiva. Les persones que eren sobre l’escenari han estat assajant en grupets 6 en 6, tan sols un cop cada mes. I els instruments de vent, sempre a l’espai exterior per complir amb el màxim de mesures possibles! Això implica que només s’ha ajuntat tot el conjunt musical els dies previs al concert.
Tot i així, el concert, gràcies a la tasca dels professors s’ha pogut realitzar, amb molt d’entusiasme i amb satisfacció del resultat!.
Els professors que han impartir el curs són: Jaume Galmés, professor de saxòfon i clarinet; Aina Fortesa i Antònia Bassa, professores de flauta; Catina Bibiloni i Núria Riera, professores de violí; Pere Girnart, professor de bateria i Rosa Carbonell, professora de piano i directora de 440.
Les obres de la primera part, la dels instruments de vent, han estat Coconotes (Jérôme Naulais), Àfrica, The Lion Sleeps Tonight i Piratas del Caribe, mentre que la segona part, la dels instruments de corda, han estat La Cançó Índia (Rimsky-Korsakoff), MarxaEslava (Tchaikovsky), Pastorale (Claude-Henry Joubert) i Bad Guy (Billie Eillish).
Per tancar el concert, tocaren Un velero llamado libertad (José Luis Perales). Va ser l’única cançó del concert en què s’ajuntaren els instruments de vent i corda per retre, un homenatge i un record a la memòria de l’alumne de l’acadèmia del grup d’adults, Magdalena Rigo, que va ser la primera dona bombera d’Espanya, i que va morir el passat any. La directora Rosa Carbonell, va tenir tenir unes emotives paraules, i va recordar la il·lusió que tenia per la música, i que des de la creació de l’orquestra de l’acadèmia en va formar part.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada