L’Obra Cultural Balear de Manacor recordarà avui dilluns la poesia d’en Miquel Angel Riera

Avui dilluns , dia 5 de juliol, a les 20.00 hores, el poeta Pere Rosselló Bover ens oferirà la conferència «Miquel Àngel Riera i la literatura», que serà acompanyada d’un breu recital poètic i musical. Val a dir que, tant aquesta conferència, com la resta d’esdeveniments que l’OCB realitzarà durant aquest juliol de 2021, es portaran a terme al pati lateral de la Torre dels Enagistes.

Pere Rosselló Bover (Palma, 1956) és poeta, narrador i crític literari. Es llicencià en Filosofia i Lletres (1978) i es doctorà en Filologia Catalana amb una tesi sobre L’obra de Salvador Galmés i Sanxo (1986).

És autor d’una extensa obra crítica, que inclou l’edició de l’obra completa de Miquel Àngel Riera i diversos volums de la Biblioteca d’Escriptors Mallorquins. Dirigeix l’edició de les Obres Completes de Gabriel Alomar i de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver. Ha tengut cura de l’edició de les Obres Completes de Salvador Galmés i Sanxo, així com d’obres de Rafel Ginard Bauçà, Miquel Forteza, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Baltasar Coll, Miquel Àngel Riera, Josep M. Llompart, etc. També ha elaborat diverses antologies de poesia catalana i de contes d’autors balears, que han estat traduïdes a diversos idiomes (castellà, anglès, francès, gallec, romanès i neerlandès).
Ha estudiat també l’obra d’autors com Llorenç Villalonga, Bartomeu Fiol, Baltasar Porcel, Antoni Vidal Ferrando, etc.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada