L’Obra Cultural Balear de Manacor recordarà avui dilluns la poesia d’en Miquel Angel Riera

Avui dilluns , dia 5 de juliol, a les 20.00 hores, el poeta Pere Rosselló Bover ens oferirà la conferència «Miquel Àngel Riera i la literatura», que serà acompanyada d’un breu recital poètic i musical. Val a dir que, tant aquesta conferència, com la resta d’esdeveniments que l’OCB realitzarà durant aquest juliol de 2021, es portaran a terme al pati lateral de la Torre dels Enagistes.

Pere Rosselló Bover (Palma, 1956) és poeta, narrador i crític literari. Es llicencià en Filosofia i Lletres (1978) i es doctorà en Filologia Catalana amb una tesi sobre L’obra de Salvador Galmés i Sanxo (1986).

És autor d’una extensa obra crítica, que inclou l’edició de l’obra completa de Miquel Àngel Riera i diversos volums de la Biblioteca d’Escriptors Mallorquins. Dirigeix l’edició de les Obres Completes de Gabriel Alomar i de les Obres Completes de Miquel dels Sants Oliver. Ha tengut cura de l’edició de les Obres Completes de Salvador Galmés i Sanxo, així com d’obres de Rafel Ginard Bauçà, Miquel Forteza, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Baltasar Coll, Miquel Àngel Riera, Josep M. Llompart, etc. També ha elaborat diverses antologies de poesia catalana i de contes d’autors balears, que han estat traduïdes a diversos idiomes (castellà, anglès, francès, gallec, romanès i neerlandès).
Ha estudiat també l’obra d’autors com Llorenç Villalonga, Bartomeu Fiol, Baltasar Porcel, Antoni Vidal Ferrando, etc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.