Què en trobau? Reforma circulatòria als carrers de Sant Llorenç

Entre replantejaments, discussions i estudis diversos el Pla de Mobilitat  definitiu s’ha anat estorbant però pareix que l’Ajuntament a poc a poc tira envant la reforma circulatòria que tant necessita el poble. Fa pocs dies es va presentar la primera fase en aquest sentit amb uns canvis de circulació i d’estacionament a alguns carrers cèntrics. 

Com que no ens ha arribat la informació específica, vos deixam el mapa corresponent i el  següent enllaç per si hi voleu donar un cop d’ull abans de dir la vostra, si vos ve de gust, a través dels comentaris o les xarxes socials.

Trobau adequada aquesta primera reforma circulatòria?

3 comentaris a “Què en trobau? Reforma circulatòria als carrers de Sant Llorenç

 1. Ben hora de prohibir passar camions per ses carreteres de dins es poble. Que sa carretera d’Artà sigui de doble sentit no és cap novetat.
  Hauriem de vigilar també ses entrades i sortides de s’Ajuntament, i veure qui és qui fa feina i qui no en fa gens.

  I es que no en fan, AL CARRER!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +5 (de 5 vots)
  • Ses carreteres son titularitat des consell, aixi que s’ajuntament directament no hi podra fer res sobre aquestes prohibicions.
   Sobre es personal de l’ajuntament… Es ben hora que posin algun control horari de entrada/sortida com estan obligades totes ses empreses, i casualment, s’ajuntament es veu que està absent o no li interessa aplicar-ho.

   Sobre es carrers, crec que sera un lio, pero mos arribarem a acostumar, a nes final crec que si que treurem alguna cosa en positiu

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. A zona Corea hi ha carrer Tamarell que no te sortida i al plsnol surt que en te, i es carrer Tramuntana convendria de doble sentit., pensau com en d’entrar i sortir de casa tots els que vivim a la zona. Pet favor revisar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada