L’OCB de Manacor acollirà el proper dilluns dia 12 de juny, la presentació del disc «Agermanats» de la mà dels seus autors i amb la contextualització històrica de l’escriptor Bartomeu Mestre «Balutxo»

«L’obra Agermanats és producte de la trobada entre Biel Font i Tomeu Quetgles, dos músics cabdals de l’escena folk balear que s’uneixen en aquest treball per compartir al cinquanta-cinquanta l’autoria de les tres peces que el conformen: “Damunt la mar”, “Epíleg” i una nova versió actualitzada de l’himne “La Balanguera”.

El disc és una oda a la mallorquinitat ben entesa. El títol i el tema de l’obra guarda relació amb l’episodi de revolta popular de les Germanies, que tingué lloc a Mallorca entre 1521 i 1523, i que enguany celebra els 500 anys. Per altra banda, també fa referència a l’agermanament dels dos músics i la idea de germanor i lluentor d’un poble, el mallorquí, que vol ser ell mateix.».

Aquest esdeveniment constarà de dues parts diferenciades: un taula rodona amb la participació dels autors del disc i la contextualització històrica de l’escriptor, musicòleg i especialista en la revolta de les Germanies, en Bartomeu Mestre Sureda «Balutxo».

El lloc a on es portarà a terme serà el pati lateral de la Torre dels Enagistes i l’hora d’inici serà a les 20:00. L’acte comptarà amb una durada d’entre una hora i una hora i mitja, és gratuït i no cal reservar entrada de forma prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.