Actualització de casos covid a Sant Llorenç

No ho solem fer, ni setmanalment, ni tan sols mensualment. Però hem suposat que davant l’augment de casos que hi ha hagut darrerament al nostre municipi, els nostres lectors podrien estar interessats a saber com evoluciona la pandèmia. 

A més, ara ja se saben els primers resultats dels controls fets a les classes afectades de l’Escoleta d’estiu o la guarderia i, pel que sembla (sempre a partir dels primers resultats provisionals), la transmissió comunitària entre els infants quasi no s’ha produït. Malauradament hi ha encara altres focus per tallar i la incidència els darrers quinze dies encara és de 41 casos, per la qual cosa encara fa falta feina per fer. Sinó no tendrem Festes Patronals, ni cap tipus d’esbarjo infantil o cultural. Això si les hospitalitzacions no augmenten. Per ara encara no sembla preocupant (a pesar que l’Hospital de Manacor ja ha donat el primer avís) però és el barem pel qual es guien els nostres governs per posar-nos restriccions. I si les hospitalitzacions augmenten (en aquest ritme més tard o més d’hora serà així, si no hi posam fre) tornaran les restriccions.

Us deixam unes imatges perquè veieu l’evolució de l’incidència del coronavirus aquests darrers dos mesos al municipi (enllaç a la pàgina oficial Covid):

Del 30 de juny a 13 de juliol: 41 casos acumulats

 

De 14 de juny a 1 de juliol: 19 casos acumulats

 

D’1 de juny a 14 de juny: 9 casos

Un comentari a “Actualització de casos covid a Sant Llorenç

  1. “Malauradament hi ha encara altres focus per tallar i la incidència els darrers quinze dies encara és de 41 casos, per la qual cosa encara fa falta feina per fer. Sinó no tendrem Festes Patronals,”
    Jo particularment no esperava festes patronals clàsiques,tipus verbena,sopar a S.estació,botellons arran tot el trajecte del torrent…
    A veure si ;entre tots;som capaços de tenir ocurrencies que no provoquin aglomeracións…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada