Fora Vila Viu, el cicle de converses a la fresca sobre el món del camp, al Molí d’en Fraret de Manacor

El cicle de converses a la fresca Fora Vila Viu!, que organitza el Museu d’Història de Manacor i que gira al voltant del camp i el producte local, va començar el passat dimarts amb la primera taula rodona. El món de fora vila té moltes vessants i té una tradició que connecta el passat amb el present. Amb l’objectiu d’acostar aquest món tant a la gent que el coneix com a la gent que en consumeix els productes, el Museu d’Història de Manacor organitza aquestes converses a la fresca per als mesos d’estiu. Tots els actes es faran a l’exterior del molí d’en Fraret. Les inscripcions són gratuïtes i s’han fet mitjançant www.enviumanacor.
Enceta el cicle la taula rodona ‘La dona a fora vila, exemples actuals”.
Hi participen Margalida Seguí, de la Formatgeria Son Jover i presidenta de la Cooperativa es Bessoner; Jerònima Bonafè Ramis, pagesa i presidenta de la Asociación de Mujeres de Cooperativas Agroalimentarias de España; i Joana i Bel Riera, pageses de Son Pere Andreu. L’acte tendrà lloc aquest dimarts 13 de
juliol a les 21 h.

Diferents maneres de viure de fora vila’ arribarà el proper 20 de juliol a les 21 h amb la participació de Nofre Fullana, director tècnic de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA); Mireia Oliver, enòloga dels vins Can Majoral; Baltasar Martí, responsable de l’explotació Rural Hort de Son Suau de Manacor; Miquel Gual, president de la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller i de la Cooperativa Camp Mallorquí; i Maties Adrover, soci de Terracor.

L’investigador Antoni Pasqual Andreu parlarà el proper 27 de juliol sobre ‘El perquè dels noms de fora vila’.

Tancarà el cicle Rafel Perelló dia 3 d’agost amb la conferència ‘Creences i supersticions del camp a l’estiu’.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada