Comencen les obres al solar que ocupava la nau industrial del carrer Lepant, a Sant Llorenç

Comunicat.
Després que al mes de març sortís a licitació el projecte constructiu d’adequació de l’entorn al carrer Lepant, ara, s’inicien les obres del solar que ocupava la nau industrial al carrer Lepant que suposaran una millora significativa tant per a la ciutadania com pel trànsit de la zona.
En aquestes obres es realitzarà un condicionament general de l’espai, es construirà una mitja rotonda per tal de facilitar el canvi de sentit i també es farà un mur de protecció per, en el cas de torrentada, protegir els habitatges dels veïnats i veïnades.
Finalment, s’instal·larà una escultura de l’artista mallorquina Amparo Sard que representen unes mans gegants, pesades i immòbils i que ha estat subvencionada per la Fundació La Caixa.
Aquesta obra pertany a la sèrie HELP que l’artista va començar a l’inici d’aquest any i pretén ser una presa de consciència sobre la forma en què han evolucionat les reaccions socials, on tot es percep com si es tractés d’una pel·lícula de ciència-ficció i no es mobilitzen davant les desgràcies alienes.
És per això, que és especialment interessant pel municipi, ja que després del desbordament del torrent al qual va ser sotmès Sant Llorenç des Cardassar l’octubre de 2018, la reacció compromesa
dels mallorquins va ser especialment emocionant. Es tracta d’un tribut per a recordar l’amor i l’afecte que totes les persones de l’illa tenen al poble, per a recordar com el van demostrar mà
amb mà, alleujant l’angoixa dels residents, així com per a recordar les persones que van deixar d’estar amb nosaltres.

Un pensament a “Comencen les obres al solar que ocupava la nau industrial del carrer Lepant, a Sant Llorenç

  1. M’agrada,malgrat no entenc el mur de contenció.
    El Dr Grimalt a la presentacio del llibre “la torrentada· li vaig demanar si arreglariem res…i la seva contestacio va ser contundent:”si arreglen el ponts sí”????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.