“La costa és de tots: La guerra de la piscina des de 2004 fins avui”, amb Jaume Sastre, Bernat Fiol i Joan Puig, centrarà el darrer “Dilluns de l’Obra” del mes de juliol

«Quan una persona té raó no ha de dubtar fins arribar fins al final». Aquestes foren les paraules d’en Jaume Sastre el passat mes de juny, quan va conèixer la sentència de l’Audiència Nacional que anul·lava la concessió de la piscina d’en Pedro J. Ramírez a la Costa dels Pins de Son Servera. «Ës una victòria, tot i que no definitiva, perquè encara poden recórrer al Suprem, però nosaltres hem persistit perquè estam convençuts que tenim raó».

17 anys han hagut de passar d’ençà aquell dia de 2004, en el qual en Jaume es presentà a la piscina acompanyat d’un notari per aixecar acta dels fets. Un any més tard però, fou quan passaren els «fets de la piscina» que tothom recorda i que donaren un altaveu sense precedents a aquesta reivindicació plena de simbolisme: una comissió de gent encapçalada per el mateix Jaume i en Josep Palou, ambdós del Lobby per la independència i l’activista ecologista de GADMA en Bernat Fiol. S’hi sumaren a la gesta representants de diferents partits polítics, entre ells l’aleshores diputat del congrés Joan Puig.

Aquests foren els inicis però de llavors fins ara aquesta gent que reclamava els drets dels mallorquins davant del caciquisme estatal, ha hagut de travessar un llarg camí durant el qual han estat titllats, entre d’altres barbaritats de terroristes. Aquestes i altres injustícies, però també satisfaccions, seran les que aquests tres convidats ens contaran en aquest proper «Dilluns de l’Obra».

L’esdeveniment tendrà lloc al pati lateral de la Torre del Enagistes, avui dilluns 26 de juliol, a les 20:00. No cal inscripció prèvia.

2 pensaments a ““La costa és de tots: La guerra de la piscina des de 2004 fins avui”, amb Jaume Sastre, Bernat Fiol i Joan Puig, centrarà el darrer “Dilluns de l’Obra” del mes de juliol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.