Estels a la terra… cada al·lot és diferent

Joana Oliver Umbert ens ha tramés aquesta informació per a què la publiquem:

Impuls, ara! associació de suport a les persones amb Trastorn per dèficit d’Atenció, amb o sense hiperactivitat (TDAH), organitza al teatre de Manacor la projecció de la pel·lícula : Taare Zameen Par  “ESTELS A LA TERRA … CADA AL·LOT  ÉS DIFERENT”.

És una bellíssima pel·lícula hindú, candidata a l’Oscar a la millor pel·lícula estrangera, que tracta de forma senzilla i  divertida el tema de la Dislèxia i els problemes d’aprenentatge en general. El seu director Aamir Khan sorprèn amb un film ple de màgia, tendresa, solidaritat i color, per explicar de forma inoblidable la història de Ishaan, un nin de vuit anys conflictiu, amb tantes dificultats a l’escola que els seus pares decideixen enviar-lo a un internat. És allà on apareix un professor d’art que descobreix que el nin té dislèxia, és a dir, confusió per interpretar les lletres, a més d’altres dificultats d’aprenentatge. Dit professor es veu reflectit amb Ishaan, per això el duu a cercar estratègies i assabentar-se bé de dita dificultat. Per fer-se entendre, el incomprès professor ha de recórrer a les històries de genis dislèxics importantíssims com Albert Einstein, Leonardo da Vinci, Thomas Edison, Àgata Christie, etc.

Funcions escolars: alumnes de 6è de primària , 1er i 2on d’ ESO.

Divendres 9 de novembre (funció de demati, horari a determirar)
Durada de la pel·lícula : 2 hores i 45 minuts (subtitulada)
Entrada gratuïta. ( Si hi ha més demanda s’ampliarà amb una funció el dijous 8 de novembre)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.