Excel·lent concert de Santa Cecília de la Banda

La Banda de Música de Sant Llorenç dedicà el concert de Santa Cecília a la memòria del músic Joan Caldentey.

Dissabte, dia 24, la Banda de Música de Sant Llorenç celebrà el Concert Extraordinari de Santa Cecília. Presentà el concert la presidenta de la banda, Maria Eugènia Jaume la qual va agrair el treball que fan els músics, assaig rere assaig, al llarg de l’any. Els components de la banda, dedicaren el concert a la memòria de, Joan Caldentey “Saletas”, un dels membres fundadors de la banda, que va morir fa poc temps.

A la primera part del concert interpretaren quatre temes musicals de pel·lícules. Començant amb una excel·lent execució de, Pilares de la Tierra de Frank Erickson.

Per a la segona part del concert el director, Damià Muñoz va escollir peces d’autors mallorquins : Ocells de Mar, de Antoni Genovard; Illes de Foc, de Emili Vivas; i Éo ,de Joan Martorell. Un gran concert que posa de manifest el treball del director, Damià Muñoz.

Com ja es tradició al Concert de Santa Cecília es presentaren els nous membres de la  banda. Aquest any s’han incorporat dues clarinetistes, na Catalina Dalmau Vives,  i Alícia Oliver Garrido. El diploma commemoratiu pels 25 anys com a membre de la banda correspongué a, Malen Pascual Sansó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.