L’Ajuntament de Sant Llorenç col·labora amb els programes INICIA I INNOVA

Informació: Miquel Melià – Tècnic Turísme

Ajuntament de Sant Llorenç

L’Ajuntament de Sant Llorenç col·labora amb l’Ajuntament d’Artà per donar suport a projectes emprenedors. El dimarts dia 27 de novembre es va fer la presentació dels programes.

El passat dimarts dia 27 de novembre es va fer la presentació pública, a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’ Artà, dels programes INICIA i INNOVA, amb la presència de representants dels tres Ajuntaments i de Victor Valencia, gerent d’ Entorno & Estrategía
Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament d’Artà en la que col·laboren els Ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera, i que ténen com objectiu donar suport a idees de negoci de nova creació o a negocis ja consolidats que vulguin apostar per innovar en el seu sector.
Aquests projectes són una aposta dels tres ajuntaments per promoure l’auto-ocupació i la millora de la rendibilitat d’empreses i projectes de qualsevol sector d’activitat a la zona del Llevant de Mallorca.

Per més informació: http://www.santllorenc.es/noticies/noticia.asp?cid=

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.