Excel·lent concert de la Banda de Música de Sant Llorenç

Dissabte, 8 de febrer,  va tenir lloc a l’auditòrium Sa Màniga de Cala Millor un excel·lent concert monogràfic de compositors mallorquins de música per a banda, a càrrec, de la Banda de Música de Sant Llorenç dirigida per Damià Muñoz.

Es varen interpretar les vuit obres següents: Per començar de Tomeu Barceló, Noche de verbena de Baltasar Moyà, Estones joliues de Bartomeu Oliver, Cançoneta núm. 2 (estrena) d’Antoni Genovart, Flor de Card de Xisco Tous, La Dida de Biel Oliver “Torres”, Illes de Foc de Emili Vivas, i Eó de Joan Martorell.

Assistiren al concert els compositors Bartomeu Oliver, Emili Vivas i Antoni Genovart, del qual es va estrenar “La cançoneta núm.2” que va ser un èxit i que el públic assistent va seguir el seu contagiós ritme. Enhorabona a tots els components de la banda i al seu director Damià Muñoz pel bon treball i la feina ben feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.