Col·lecció “Es Pou Vell”

El dia 7 de març en Mateu Puigròs, en representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç i en Josep Cortès, en representació de l’associació cultural Flor de Card, signaren un conveni de col·laboració per tal de garantir la continuïtat de la col·lecció de llibres “Es Pou Vell”. A tal fi es va crear una comissió integrada per tres membres de cada entitat: Mateu Puigròs, Maria Montserrat Rosselló, Rafela Riera, Guillem Pont, Tomàs Martínez i Josep Cortès, que gestionaran les futures edicions de la col·lecció.

La col·lecció “Es Pou Vell”, destinada a publicar en llengua catalana llibres relacionats amb Sant Llorenç, ja sigui per la seva temàtica o ja sigui perquè els seus autors hagin nascut en el nostre municipi, fins al dia d’avui conté els següents títols: “Sant Llorenç, ahir I” de Guillem Pont Ballester (1987); “Sant Llorenç, ahir II” de Guillem Pont Ballester (1992); “C.D. Cardassar” de Josep Cortès i Ignasi Umbert (1993); “Gent de la nostra gent” de Guillem Pont amb dibuixos de Josep Cortès (1995); “Semblances de Sant Llorenç des Cardassar” d’Isabel Maria Muñoz Carrión (2001); “Téntol” de Josep Cortès (2002); “Els malnoms de Sant Llorenç” de Pau Quina Jaume (2005); “La terra de Drimm” de Pere Josep Santandreu Brunet (2006); “Sant Llorenç des Cardassar: cronologia 1236-2007” de Josep Cortès (2008); “Calendari llorencí” de Tomàs Martínez Miró (2008); “Sant Llorenç des Cardassar: edificis singulars, possessions, molins, pous, sínies, fonts, jaciments arqueològics…” de Josep Cortès (2012); “Recull de glosats d’un poeta sense escola” de Gabriel Barceló Bover (2013); i “Banda de música de Sant Llorenç 1887-2013” de Josep Cortès (2013). Està previst que en el decurs de l’any actual se’n pugui publicar un altre sobre els brodats en el nostre municipi.

Mitjançant aquest conveni Flor de Card cedeix tot els fons de llibres a la Comissió, sense que això comporti cap cost a l’Ajuntament. Els membres de la Comissió tampoc percebran cap compensació econòmica per la seva feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.