Excel·lents actuacions dels nens al torneig de Judo Jaume Vidal i Alcover

Dissabte passat dia 31 de maig i en el programa de les Fires i Festes de Manacor es va dur a terme la 16ª edició del Torneig infantil de judo Jaume Vidal . Festival promogut per la * APIMA * del Col · legi , l’organització a càrrec del Renshinkan i el patrocini per part de l’Ajuntament .

Les edats reservades eren dels 4 als 12 anys. Uns 95 van ser els participants en les dues modalitats que hi havia en joc , la d’exhibició de randori i la de competició . El judo vist al pavelló del Col · legi amfitrió va ser excel · lent i de primera qualitat, els més petitons a la part de la modalitat del randori i els competidors van fer vibrar al públic amb els seus  potents ippones .
Ells representaven les escoles de judo de Manacor.La Puresa , Simó Ballester , Es Canyar , Sa torre , Antoni Maura , Moli d’en Xema , Talaiot ( S’Illot ) Renshinkan Manacor i els amfitrions el Col · legi Jaume Vidal .
Un cop més les instal · lacions del centre van servir de escenari .La presentació de l’acte va anar a càrrec del president del Renshinkan , Pep Mascaró i la clausura per part de la directora , Maria Joana . Finalitzat l’acte els grans triomfadors van ser els que anomenem a continuació :

 

ARIADNA RIERA, MARGALIDA ANTONIA RIERA,LARA SCHULTER, SARA OLIVEROS,CRISTINA CONEJO,NEUS HUERTAS,JAUME NICOLAU,TOMEU RIUTORT,PERE ANTONI GONZALEZ,PABLO ELIAS SABATER,AITOR FERNANDEZ, MARC NUÑEZ,MIQUEL POL,MARTI DE MARTINS, MARINA GALLARDO LLINAS ,   DANIEL MERINO, DARIO OLIVEROS, ALBERTO GARCIA DELGADO, MATEU SOLER GOMILA, ANDREU CURSACH,LLUIS DE FILIPPO,VICTOR MANUEL MORALES,ADRIA FEMENIA,JAUME CABRER, MAXX AARON,JOAN TONI GALLARDO,VICTOR ROZSA,MILAN ROZSA,PERE JOAN CABEZUELO,LLUIS LLULL,ANDREU MOREY,JOAN LLUIS SANSO, ALVARO SALGUERO,PERE ANTONI MUÑOZ,SAIF EL ARJOUNI ,WASSIM EL ARJOUNI,PAU FEBRER CASTRO,JOAN PASTOR VALLESPIR,MIQUEL ANGEL CEREN,XAVIER RIERA  DIAZ,  JOAN FONS SERVERA,JOAN VICENS CANET, SERGI FEBRER CASTRO,FELIX RIERA ROIG,PAU GARCIA JAHN,RUBEN GOMARIZ ,MARC CABEZUELO,LYON ETHERIDGE,SERGI SOLER GOMILA, LLUC CONEJO,MARTI ROSSELLO DURAN,   DIEGO HINOJOSA,TONI MERIN, CARLES RIERA GELABERT,JOSE RAMON SANTANDREU,GABRIEL GALMES VIVES,JOSE MANUEL SUAREZ,MARIA ALCAIDE RAMIREZ,CARLOTA GOMEZ, ESTHER FERNANDEZ NOGUERA,MAIA GALMES FEUER,ZOE MULLER, LOURDES FIOL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.