Intel·ligència emocional. Acollida multitudinària!

Degut a l’èxit sense precedents, a l’acollida multitudinària, a l’ajuda incondicional que va rebre El Monstre de Colors per desfer els seus embulls emocionals, REPETIREM EL TALLER SOBRE INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL, AQUEST DIVENDRES DIA 26 A LES 17.30.

El Totó, que em fa de secretari durant les hores mortes, em diu que us digui que PER MOTIUS ORGANITZATIUS SERÀ IMPRESCINDIBLE RESERVAR PLAÇA i que TENIU FINS DIVENDRES A LES 12 per fer-ho. Tot això perquè ell se’n va de vacances al país d’Oz a veure la Dorothy i no es vol responsabilitzar si després no hi ha material per a tothom…força comprensible per altra banda.
Siau benvinguts

– EDAT RECOMANADA: a partir de 4 anys

– PREU: 5 euritos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.