Xisca Riera de sa Coma cantarà la Sibil·la a l’església de S’Illot

Enguany a l’església de S’Illot es celebraran novament les Matines. Mossèn Jeroni Llambies que va morir el passat 15 de juny, a Sant Llorenç des Cardassar, va ser durant set anys el rector de les parròquies de Sant Llorenç des Cardassar, Son Carrió, S’Illot, i de l’església de Santa Maria de sa Coma. Al no poder assumir tot sol la responsabilitat de poder celebrar la nit de Nadal totes les Matines, a sa costa, va imposar el costum de celebrar-les alternativament un any a sa Coma i l’altre a S’Illot. El nou rector Fra Pere Vallespir, ha continuat la tradició i enguany correspon celebrar-les a l’església de S’Illot.
La nina Xisca Riera Llodra de deu anys de sa Coma, cantarà enguany per primera vegada la Sibil•la. A na Xisca li agrada molt la música y cursa estudis de tercer de llenguatge musical, segon de piano i de flauta travessera.
Xisca Riera Llodra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.