Damunt sa Roca d’en Joan Bibiloni. L’excel·lecència dels més nostrats.

La nostra terra està farcida de Mallorquins universals, tots excepcionals en la seva especialitat però la gran majoria amb una estranya peculiaritat: tard o d’hora tots tornen al seu cau, s’enyoren i han de tornar a tocar roca, a estar amb la seva gent, a fruir del menjar familiar, a gaudir de la tranquilitat d’aquell racó personal, únic i secret per a cada un d’ells.

La comarca del Llevant n’éstà especialment afectada per aquest estrany símptoma i segons ja deia en Guillem d’Efak, és per les radiacions que emanen de “Sa Roca des Castellet”, un penyal situat a les afores de Manacor amb forma de covo. A causa d’aquestes radiacions a la vila

manacorina hi ha la quantitat més gran d’artistes i genis per metre quadrat.

Aquest és el fil d’es del que en Joan Bibiloni s’alimenta a “Damunt sa Roca”, una admiració desacomplexada de cap a la vila que el va veure nèixer i un homenatge a tots aquests personatges genials.

Lo millor de tot emperò, és el recital musical que s’ofereix a l’espectador. S’hi presenta el Bibiloni més proper, el més arrelat i sincer.

Això sí, no us equivoqueu, no penseu que per ser més proper, la qualitat de les guitarres, la veu i els arranjaments serà menor, com sempre de la mà del músic illenc, no hi surt altra cosa que no sigui l’excel·lència, molt ben acompanyada també per la direcció escènica a càrrec del també manacori Toni Gomila.
Damunt sa roca Joan Bibiloni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.