Homenatge del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears a les associacions de malalts

El proper divendres dia 26 de juny, a partir de les 18:30 hores al Poble Espanyol de Palma, el Col•legi Oficial de Metges de les Illes Balears, celebrarà el seu encontre anual per retre homenatge a la Professió Mèdica l’acte d’homenatge tindrà com a motiu “El nostre compromís: els malats i la societat”.

Enguany, a més de donar la benvinguda als nous col•legiats i d’homenatjar als que han complit 25 i 50 anys de col•legiació, es vol fer un reconeixement públic a les associacions de pacients que fan feina a les Illes Balears. Durant l’acte, lliuraran un diploma a cada una de les associacions presents en el qual es reafirma el compromís que el COMIB té amb les associacions, a més d’agrair la tasca que duen a terme les associacions per a aconseguir un sistema sanitari millor.
L’acte conclourà amb la conferència magistral del Dr. Joan Carles March, director de la Escuela Andaluza de Salud Pública, titulada “Medicina basada en la afectividad con pacientes más activos”.

2 pensaments a “Homenatge del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears a les associacions de malalts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.