Instal·lats 18 dispensadors de bosses per excrements de cans a Sant Llorenç i Son Carrió

En el marc de la campanya de sensibilització de propietaris de cans del municipi, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar està instal·lant dispensadors de bosses d’excrements de cans en els nuclis de Sant Llorenç i Son Carrió.

dispensador-cansL’objectiu d’aquests dispensadors és facilitar als ciutadans que disposin al seu abast de bosses per a la retirada dels excrements de cans. Les ubicacions d’aquests dispensadors són les següents:

1- Sant Llorenç: plaça de l’Ajuntament, ​carrer Major, plaça de l’Església, carrer del Clavell, plaça dels Morers, plaça del Pou Vell, passeig de les Brodadores, carrer del Camp Vell, ​carrer ​​de la Mar, pistes de pàdel, parc caní.

  1. Son Carrió: plaça de l’església, Ca n’Apol·lònia, carrer Mossèn Alcover i estació de Son Carrió.

En aquest sentit, el proper dia 24 de novembre a les 19.30 a la biblioteca de Sant Llorenç hi ha prevista una reunió adreçada als propietaris de cans per explicar el parc caní i d’altres iniciatives referents a la convivència amb cans.

Un pensament a “Instal·lats 18 dispensadors de bosses per excrements de cans a Sant Llorenç i Son Carrió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.