El Pi de Sant Llorenç des Cardassar reitera la seva denúncia del col·lapse de les àrees d’aportació de fems del nostre municipi

Més de 9 mesos han transcorregut des que el nostre comitè denuncià públicament el desgavell que presentaven les àrees d’aportació de fems del nostre municipi http://santllorenc.elpi.cat/el-pi-proposta-per-les-illes-denuncia-el-deficient-servei-de-recollida-selectiva/#comments.

Aquesta situació va provocar una reacció immediata de l’equip de govern, durant unes setmanes varen netejar les àrees, a un plenari ens varen comunicar que el col·lapse era degut a la temporada turística i que la situació no es tornaria a repetir.

Quina ha estat la situació aquest hivern? Hem vist una altra vegada vertaders abocadors incontrolats, fems per tot arreu, residus voluminosos al ben mig del carrer, enderrocs, fins i tot qualque incendi a un punt. Les xarxes socials i Card.cat han estat una denúncia constant per part dels ciutadans.

L’actual equip de Govern no pot mirar cap a una altra banda, no podem penjar banderes blaves a les nostres platges quan a uns metres els punts d’aportació pareixen abocadors incontrolats, o l’aparcament de les pistes de pàdel un verdader femer.

Si volem per part dels veïnats i comerciants del nostre municipi una vertadera implicació amb la gestió de residus és l’ajuntament el primer que ha de complir i fer complir amb les seves obligacions. No podem consentir denúncies de no recollida porta a porta, el vidre als establiments restauració, la saturació als contenidors, mesclar els diferents contenidors de paper, envasos i rebuig al mateix camió.

Si aquesta és la conseqüència de les retallades econòmiques per aconseguir el superàvit de l’Ajuntament i una GESTIÓ EFICAÇ és un preu massa alt per als ciutadans de Sant Llorenç des Cardassar.

Aquests dies comença a treballar la nova Concessionària, que per cert, va haver d’anar als tribunals per aconseguir el contracte. Esperem una millora de la situació actual.

Exigim a l’actual equip de Govern un vertader pla de gestió de residus del nostre municipi.

aportacio-pistes-padel2-s.ll_

aportacio-primavera

2 pensaments a “El Pi de Sant Llorenç des Cardassar reitera la seva denúncia del col·lapse de les àrees d’aportació de fems del nostre municipi

  1. En la zona costera,ES PEOR se acumulan por todos los sitios que hay un grupo de contenedores(podas,plastico carton,basura),deberian buscar soluciones la IMAGEN NO ES BUENA.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.