Món: recer 🤔

Jo som seixantí i sé que les coses canvien, sempre ho han fet i sempre ho faran: però encara cada dia me’n duc sorpreses, aquest divendres mateix esperant que els néts sortissin de l’escola del camí del Purgatori, assegut a la banqueta de davant l’escola he vist un grup de persones d’uns 30 anys (una generació posterior a la meva) que una d’elles deia “veniu aquí i estarem a recer”, i així s’han col·locades entre el garrover i el cotxe que es veu a la foto; he quedat esglaiat, només en una generació el recer ha canviat de concepte. La meva generació s’hagués posat darrere el cotxe ja que el vent venia de la part del garrover, com veis, i… aquest grup s’ha posat davant el cotxe. Encara no me puc creure com canvien les coses.

Un pensament a “Món: recer 🤔

  1. Vos deis que sou ase vell que braveja de sabre que és un “recer”, però jo en sé més que vos, a mi m’ensenyaren a fer es comptes dins ca meva, que és el que vos heu de fer. Per cert tinc 32 anys i el que no canvia per molt que passi el temps, és que sempre hi ha vells que segueixen ficant la nàpia on no els manen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.