Dubte transitori 🤔

Sembla que des del nou equip de govern hi ha un intent de dinamitzar Sant Llorenç i darrerament s’estan fent canvis per aconseguir-ho.

Ahir però, em vaig trobar aquesta línia groga pintada al costat del semàfor de l’escola i em va sobtar, ja que no li he acabat de trobar el sentit a aquesta actuació.

A mi personalment no m’afecta gaire perquè  tant m’és aparcar aquí o dos o tres carrers més avall, però crec que eren uns aparcaments bastant emprats i útils sobretot a l’hora de deixar els nins a l’escola. A més allò que estranya és que passat l’aparcament de la camiona es conserven els aparcaments, com es natural amb l’amplària que té l’asfalt.

En fi, de ben segur que tot té una explicació, però de moment no li veig.

4 pensaments a “Dubte transitori 🤔


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Ara estarem una temporadeta embullats, però vull pensar que no hi ha mal que per bé no venga.
  També hi ha cossetes incongruents, que s’hauràn de arreglar…
  I pels canvis, sobretot al bell mig de Sant Llorenç, trobo que fa falta un “municipal educador” fent voltes a peu per ajudar a dur envant aquesta escomessa…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  No es tracta de criticar, però el pas de zebra a l’altura de la Caixa els aparcaments estan damunt del mateix i no veus si algú el creua per no parlar dels miralls que tens en fer l’stop dels carrers confrontants. Quan pega el sol i estan bruts no veus res. Havent de creuar al que Déu vulgui.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 3. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Em fa arribar el tercer tinent de batle i regidor de Serveis genrals, n’Onofre Garcia Prohens, que “Els canvins circulatoris sí que són municipals, la pintada del bus no. És el TIB i el Consell de Mallorca. De moment Brodadores i Mossen Galmés no estan recepcionades, tot i que hi estem fent feina al respecte.”

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 4. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Lo que es una vergonya es es pla de mobilitat canviant totes ses direccions del poble. Deu meu

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.