El SICTED inicia el curs 2012 al municipi

EL SISTEMA INTEGRAL DE QUALITAT TURÍSTICA EN DESTINACIÓ

El SICTED o Sistema de Qualitat Turística en Destinacions inicia el curs i temporada 2012 al municipi de Sant Llorenç.

L’ Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, conscient de la importància del sector turístic en el  municipi, col·laborarà ambla Conselleriade Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears per implantar el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat dels destins turístics promogut per la Secretaria General de Turismo  i la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), que cedeix la metodologia ala Conselleria de Turisme i Treball; treballa amb empreses i serveis turístics de fins a 29 oficis diferents i influeix en l’ experiència i satisfacció del turista que visita el nostre municipi.

La Conselleriade Turisme i Treball disposarà ben aviat del calendari d’ actuacions al municipi de Sant Llorenç. Es començarà amb una jornada informativa de sensibilització per a totes aquelles empreses i serveis interessats a adherir-se al projecte.

La jornada de sensibilització tindrà lloc el proper dijous dia 14 de març, a l’ Auditòrium de Sa Màniga, a Cala Millor, a les 16.00h.

Una vegada es compti amb adhesions s’ iniciarà el projecte amb sessions formatives, assistència tècnica a les empreses, i a final de temporada, proposta i lliurament de distincions, una vegada superades les avaluacions.

Totes aquelles empreses interessades en el  projecte de qualitat SICTED podeu trobar més informació al web www.calidadendestinos.es o podeu contactar amb l’àrea de turisme de l’Ajuntament al mail mmelia@santllorenc.es i al telèfon 971585409.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada