Assemblea de la gent gran de Sant Llorenç

El dissabte 24 de març de 2012 l’associació de Pensionistes, Jubilats, tercera edat i consorts de Sant Llorenç des Cardassar, va celebrar la seva anual Assemblea General Ordinària per informar als socis dels moviments esdevinguts en el període de 2011.

L’ordre del dia que va ser llegit per Toni Nadal era el següent: punt 1, salutació de la presidenta, punt 2, lectura i aprovació de l’acta anterior, punt 3, informe del moviment de socis, punt 4, informe del moviment econòmic, punt 5, informe de les activitats realitzades durant aquest període i presentació de les previstes per dur a terme en un futur immediat, punt 6, precs i preguntes. Així idò, la vetllada va seguir amb la salutació de Catalina Pascual als socis que varen anteposar aquesta reunió al partit que disputava a la mateixa hora el Reial Madrid, donant-los la benvinguda i agraint la seva presència i el suport que sempre hem rebut tant la presidenta com els altres membres de la junta directiva.

A continuació un servidor va donar lectura a l’acta de l’assemblea anterior que va ser aprovada sense cap objecció. Agustín Domenge, secretari de l’associació, va informar de les altes (29) i baixes (12) que hem tingut en aquest últim any, quedant per tant un augment de 17 socis en total.

Després la presidenta va donar les oportunes explicacions sobre l’estat de comptes, que malgrat les reduccions a conseqüència de la crisi, de les subvencions estatals i d’entitats privades, hem aconseguit un lleuger augment en les nostres arques, per aquest motiu (va recalcar la presidenta) seguirem sense cobrar quota als nostres socis. Entre altres coses, també va dir Catalina, que divendres que ve, 30 de Març, dia de l’Assemblea General Extraordinària, la nostra llista amb ella al capdavant estem disposats a continuar endavant amb la tasca de procurar el ben estar, entretenir i divertir a la gent gran de Sant Llorenç.

El vicepresident, Tomeu Massanet, en el seu torn d’intervenció va donar un repàs a les activitats dutes a terme durant aquest any passat. Entre excursions en autocar o a peu, caps de setmana, sortides de la illa, dinars i torradas, en férem 48, ben prop d’una activitat per setmana. També va donar informació “a grosso modo” de les activitats que tenim preparades o en tràmits per als propers mesos. Seguidament va agafar la paraula Maria Galmés, delegada de Benestar Social i igualtat. Na Maria, com a bona política que és, va fer un bon mitin amb moltes referències al tema de moda: la crisi. El resum del seu discurs va ser: no vos queixeu del poc que vos donem, altres pobles no reben tant del seu ajuntament.

Per això no podem ni volem queixar-nos.

A continuació Maria va obrir oficialment el termini, que acabarà el dijous 29 de març a les 13 h. per a la presentació de candidatures per a la presidència de l’associació.

I com a cloenda de la sessió, el president de la Federació d’Associacions de persones majors de la part forana D. Antoni Niell, que va tenir la gentilesa de departir amb nosaltres aquesta vetllada, també va tenir unes paraules per als nostres socis: va dir que estava molt content per la invitació i de veure la gran participació dels socis en tots els esdeveniments programats per la junta. Va lloar la gestió de la presidenta i de tota la junta, expressant la seva estranyesa de com podíem no solament subsitir, sinó que fóssim capaces d’augmentar els fons econòmics gairebé sense subvencions i sense cobrar quota als socis. Va acabar D. Antoni, explicant-nos lo malament que estan les coses pel Govern i el Consell en matèria de subvencions o ajudes. I per acabar bé la vetllada menjàrem tots junts un tros de coca i amb un tassó de vi ens acomiadem i cadascun a ca seva, i fins una altra.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada