Visca el nostre optimisme

Tenim les dues plantillas més cares del món, els dos jugadors que cobren més del món, la lliga millor del món, els clubs que més deuen del món, les entrades més cares del món ( Sabeu que valia l’entrada a Alemanya el dia del Madrid -Baier? La més cara 60 euros, la més barata,12. I el dia del Madrid- Baier? La més cara 1000 euros, la més barata 65 euros). Tenim els entrenadors ( estrangers ) millors del món, però amb sort o sense, la final d’ Europa la jugaran dos equips que, ni tan sols, han guanyat la seva lliga, i que, segons els millors periodistes del món,és molt inferior a la nostra. La finalíssima: Baier- Chelsi. Serà la pròxima ! O no !

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada