Actuació de Miguel Coronel a la Residència Novaedat de Manacor

Amb motiu de les Fires i Festes de Primavera de Manacor el dimarts dia 28 la Residència Novaedat celebrà un Aniversari Especial.  Actuà per a tots els residents i familiars que acudiren a la celebració en, Miguel Coronel. Que va fer una animada actuació on varis residents ballaren animadament a més va fer gaudir d’un aniversari especial als 10 residents que complien  anys el mes de maig. A cada un d’ells cantà  “El cumpleaños feliz”. Mn. Llorenç Bonnin com fa cada mes havia fet una postal especial amb un magnífic retrato del guardonat.

Felicitacions als responsables de la residència manacorina per aquesta festa especial d’aniversari. I de manera especial a Miguel Coronel, que actuà de manera gratuïta per a tots els residents.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada