Els Trescadors hem finalitzat la temporada

Un cop fet el sopar de fi de temporada Els Trescadors donam per finalitzada la temporada 2011-2012. Sense oblidar-nos de la VII Trescada Nocturna per les festes locals i la VI Crancada per les festes de la Mare de Déu.

Al setembre començarem la nova temporada d’excursions, intentant fer un programa variat amb excursions de diferents nivells, que aniran des de les dues botes, pels que els agradi gaudir de la muntanya sense sortir dels camins, fins a les cinc, pels que els agradi accedir a aquests indrets únics, on l’ajuda de les mans pot ser necessària per accedir-hi.

Ara és l’època de gaudir de l’estiu i la platja.

Bon estiu!!!

Aquest article s'ha catalogat com a General per Maria Mesquida representant Trescadors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada