Bolets farcits

Prepareu de vuit a dotze bolets plans, millor si son esclata-sangs, les tallau es capoll lo més abaix possible, es torra un poc es bolets, mentre es fa un “picadillo” de es troncs dels bolets, un o dos alls i un manadet de  julivert i dues cullarades soperes de sobrassada, se trenquen dos ous, i ben remenats amb es “picadillo”. Amb aquesta pasta es farceixen els bolets, i es posen dos minuts dins es forn.

També tenim una altre manera de menjar bolets.

Truita de gambes, en esclata-sangs.

Es bullen sis gambes mitjanes de ses vermelles, uns quants de esclata-sangs, no massa grossos, un “picadillo” de alls i julivert.

Mentre es pelen ses gambes, se deixen eixugar els esclata-sangs,  després es fan ses gambes i es esclata-sangs en bocinets no massa grossos, se trenquen tres o quatre ous, se posen al gust de sal i picant, i en un poc de llet se remouen es ous, amb els esclata-sangs, ses gambes i es “picadillo”, d’all i julivert, i es fa una truita. vos assegur que no desentona gens; He menjat coses pitjors.

Consells: Si voleu que es pebre no perdi gens de substància, ni gust, les heu de rompre amb sa mà, perquè tallats en un ganivet perd ses vitamines.

Amb sa patata passa lo mateix que en sos pebres, i amb moltes altres verdures també, per conservar totes ses seves propietats millor esquitxat que tallat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada