Peix Espasa a la Siciliana

Es necessiten: 150 grams de ceba, una fulla de llorer, un all, un manadet de julivert, un poc de pebre negre o blanc, una mica de sal, quatre filets de peix, un poc de oli d’oliva, un poc de orenga i una llimona.

  • Es posa el peix dins una palangana, es talla la ceba i la llimona en rodones.
  • Feim un capolat de l’all, el llorer, el julivert i hi afegim la sal i l’orenga.
  • S’unta el peix ben untat d’aquesta mescla i es posa damunt les rodones de llimona i les de ceba davall.
  • Es deixa unes quatre hores dins la gelera.
  • Es retira del peix tot el capolat i s’hi afegeix un poc de sal i un poc de pebre.
  • S’enfarina i es fregeix en oli d’oliva ben calent durant dos minuts per una banda i dos minuts l’altra i ja es cuit.

Es sol servir amb carabassó i albergínia arrebossada.

Ara ja ens convé preparar-nos per la Quaresma, per això feim peix que és molt sa.
Bon profit! . 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada