Politiqueig

Crec que queda molt poca gent, sense adonar-se’n com la crisi està promoguda intencionadament pels grans dinancers, perquè ells consideren que ara ja hem tocat sostre.

No poden consentir veure com l’obrer viu tan bé com ells i el que s’ha aconseguit en prop de cent-cinquanta anys amb morts, molta lluita i sofriments, ho volen desfer, fins a tornar-mos a ficar dins la gerra com en Joanet.

Els que governen ara diuen “donarem una mà als amics i de passada podrem critícar l’oposició.

Us podeu imaginar amb els Aznar, Zaplana, Camps, Aguirre, Cospedal, Mato, Acebes, Arenas, Cascos, Matas… com marxaria l’economia a Espanya?

Del senyor Urdangarin, de moment no en parlaré perquè em pareix que just és un pobre envejós vulguent aprofitar el seu nom i mentrestant el govern també s’ha aprofitat d’ell i pensen que mentre xerrin d’ell no xerraran dels polítics.

Ara seriosament, la crisi està ben estudiada i ben executada pels banquers i les multinacionals. Els governs no són més que titelles.

2 comentaris a “Politiqueig

  1. Potser fa temps que vam sobrepassar el nostre sostre quan per tenir un quatre parets t’havies d’hipotecar durant dècades, quan era “normal” canviar de cotxe cada 5 anys o que cada família tingui més de 2 vehicles, quan era freqüent tenir una casa al poble i una altre a foravila, quan no eres ningú si no havies posat els peus en altres continents, … Gràcies a tot això el PIB creixia, els governs de torn inauguraven infraestructures sobredimensionades, empresaris s’omplien les butxaques trampejant les lleis i, sense adonar-se’n, cada vegada les families tenien més però eren més pobres. Potser hem entès malament el concepte de creixement econòmic i és hora d’un decreixement (a les bones o a les males), un creixement més sostenible i que prevalguin índexs com IDH per sobre dels purament econòmics – especulatius.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. Jo no he cregut mai que se obre, agi viscut sobre ses ses posibilitats, es qui hi han viscut son ells, en sos gastos sobredimincianats, en ses obres inutils, i se seva rapinya. Per se obre, es que no so ha suad, o so esta suant, depres de se engan de ses hipotecas,se troba en una situacio dramatica. Tots sabem com se troben, i qui, les ha induits a na aquesta situacio.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada