Concurs Personatge Misteriós

Aquesta activitat del PERSONATGE MISTERIÓS  la posàrem en marxa  les bibiloteques del terme municipal l’octubre de l’any 2009  i gaudeix d’un èxit rotund entre els participants. La feim durant 8 mesos, des de octubre al maig. Està  adreçat als nins i nines de 6 a 12 anys, i consisteix en   treure quatre pistes del personatge, una cada divendres. Es pot dipositar una butlleta dins l’urna cada setmana., i després a la setmana següent es fa un sorteig entre els participants que han encertat la resposta, i naturalment el regal és un llibre.

El  mes de febrer el personatge misteriós va ser en TEO, un nin de quatre anys, inquiet i curiós  que aprofita tot el que l’envolta per aprendre, i els guanyadors varen ser:

Biblioteca Son Carrió: Dídac Font Pascual

Biblioteca Sa Coma: Lucia López Ortega

Biblioteca Sant Llorenç: Miquel Montoro Fons

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada