Acudits

Dos catalans, parlant del partit de futbol Barça-Madrid, un deia: Jo crec que si se saben moure, aquest partit es toca repetir. Com es pot repetir un partit d’aquesta categoria, net, sense follons ni jugades conflictives, quina base hi ha per fer-lo repetir? Tu saps que a Catalunya estan prohibits els toros i ells ene torejaren…

* * * * *

Un home amb un bon historial de passar-s’ho bé en aquesta vida es mor i se’n va directe a l’infern, així com toca. El Dimoni l’estava esperant i li diu: aquí deixam triar de tres càstics, perquè després ens critiqueu; ara te’ls aniré mostrant i tu triaràs. N’hi mostra un penjat pels braços, amb dos que l’anaven cremant per davall els peus.  A un altre el tapaven de sofre fins al cap i després l’encenien. I el tercer estava dins una habitació on un negre ben dotat practicava sexe amb una rossa escultural. Quan veu aquella dona, sense pensar-s’ho gens, diu: Em qued aquí. El Dimoni: hala rossa, de moment s’ha acabat el càstic, ja t’hem trobat un substitut i pots pujar amb mi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada