Dia internacional del llibre infantil

Des del 1967, el 2 d’abril, coincidint amb la data del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, l’IBBY promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil per tal de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.

Cada any, una secció nacional té l’oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona dos reconeguts autors del seu país, un escriptor i un il·lustrador, perquè elaborin el missatge adreçat a tots els infants, el cartell que es distribueix per tot el món i se’n promogui la celebració a les biblioteques, centres escolars, llibreries, etc.

Com cada any les biblioteques del nostre municipi ens hem adherit a aquesta celebració, organitzant una activitat a cada biblioteca relacionada amb un conte d’Andersen.

Son Carrió: dimecres 3 d’abril a les 18:00 EL VESTIT NOU DE L’EMPERADOR a càrrec del Pallasso Andreu.A partir de 4 anys.

Sa Coma: divendres 5 d’abril a les 18:00 TALLER DE PLASTILINA de la SIRENETA a càrrec de Cati Marquès.A partir de 4 anys.Places limitades.

Sant Llorenç: divendres 5 d’abril a les 18:00 EL VESTIT NOU DE L’EMPERADOR a càrrec del Pallasso Andreu.A partir de 4 anys.

Maria Isabel Pont Riera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.