Resultats dels tres equips espanyols a la Champions

Els tres equips espanyols que queden a la màxima competició europea, la Champions, varen treure bons resultats.

PSG-Barça 2-2. El Barça viatjava a París amb el morbo de tornar-se trobar amb el suec Zlatan Ibraimovic, a qui incomprensiblement la UEFA li havia llevat un partit de sanció (deu esser per allò que els esportistes espanyols guanyen perquè es dopen). El Barça va treure un bon resultat, però per ventura li va sortir un poc car, perquè es varen lesionar en Messi i en Mascherano. Vist el partit, els nostres haguessin pogut guanyar, ja que n’Ibraimovic va fer el gol de l’empat en claríssim fora de joc. Després, ja a les acaballes, en Xavi posava l’1-2 que pareixia definitiu, però l’equip francès, en una badada de tota la defensa, establia el 2-2 definitiu.

Reial Madrid-Galatasaray 3-0. Els turcs no varen esser rivals per als blancs, en un partit fora color i avorrit que no pareixia de la Copa d’Europa i que deixa encarrilada l’eliminatòria, fins al punt que Ramis i Xabi Alonso varen forçar la targeta. Marcaren Cristiano, Benzema i Higuaín. Val a dir que un manacorí, Albert Riera, juga amb el Galatasary.

Màlaga-Borussia Dormund 0-0. Era el que ho tenia més difícil, però amb les parades del porter Wili Caballero i el bon joc desplegat a estones, encara es pot somiar en les semifinals: basta marcar a Dormund i que el porter torni repetir la seva bona actuació.

PD: El Carde juga avui a les 17 h.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada