Presentat a Cala Millor la tercera edició del Triatló Ironmallorca 103

El dijous 18 d’abril es va presentar en públic la tercera edició del triatló IRONTRIMALLORCA 103 Olímpic-Doble Olímpic a les instal·lacions de l’Hotel Hipocampo Playa de Cala Millor, lloc de concentració de la prova. Van estar presents les autoritats dels municipis col · laboradors, Sr Nicolás Bordal, regidor de Turisme i Seguretat Ciutadana de Sant Llorenç des Cardassar, Marga Vives, regidor de Turisme, Modernització i Festes de l’Ajuntament de Son Servera, Antoni Sansó, gerent de l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor – Sa Coma, Directius de la cadena Hotelera patrocinadora, Hipotels, representants dels cossos de seguretat, Policia Local, de Manacor i Sant Llorenç, Guàrdia Civil de Trànsit i Protecció Civil de Manacor i de Sant Llorenç des Cardassar, a qui s’obsequiarà amb material operatiu per gentilesa de l’organització un cop realitzada la prova, Antonio Colom i Joan Nadal en representació de triatletes participants i membres de l’organització del CLUB TRIATLÓ MANACOR, Jaume Riera i Toni Puigròs.
En l’acte de presentació es va fer entrega a la Creu Roja d’un donatiu per part del Club organitzador dels resultats obtinguts en la passada edició.
El triatló, que es disputarà el proper 2 de juny a Cala Millor, presenta dues distàncies: l’Olímpica, sobre unes distàncies de1.5 km. de natació,40 km. de ciclisme i10 km. de carrera a peu, i la Doble Olímpica, exactament el doble de distància en cadascuna de les modalitats.


Membres de l’organització van destacar la tasca dels cossos de seguretat, així com de les entitats col · laboradores que gràcies al seu esforç fan possible el projecte.


Com a novetat per a aquesta edició, cal destacar que el Tour operador alemany REWE (Its, Jahn Reisen, Tjaereborg) entra a col · laborar en aquesta prova internacional per tal d’augmentar el nombre d’inscrits de diferents nacionalitats. Així mateix es van presentar els circuits definitius de la prova. Que transcorreran en els termes municipals de Manacor i Sant Llorenç des Cardassar.

Els triatletes, Antoni Colom i Joan Nadal amb els organitzadors del Club Trialtló Manacor. Toni Puigrós i Jaume Riera.

Un comentari a “Presentat a Cala Millor la tercera edició del Triatló Ironmallorca 103

  1. convindria publiqueu els itineraris que poden seguir els vehicles que per qüestions de feina es veuen obligats a desplaçar-se per la zona durant el matí del dia 2 de juny. La meva pregunta és: per on s’ha d’anar per desplaçar-se des de son Carrió fins a sa Coma ? i des de Sa Coma a Portocristo ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada