Politiqueig

Ara que ha de començar la temporada turística es tornen penjar medalles perquè ha baixat un poc l’atur, poc, no val la pena fer números, però bé, els fa il·lusió i no els la llevarem.

Però sí els vull recordar com foren els anys xerecs i com són els bons. En els xerecs, la prima de risc va arribar als 178 punts, l’atur gairebé al 20% i la gent no se suïcidava per mor dels bancs; en els bons, la prima de risc ha arribat als 600 punts, l’atur al 27% i, a més, han consentit que els bancs estrenyin tant als que ells mateixos enganaren, com per haver hagut de passar per la vergonya que Europa els estiràs les orelles.

Es volen penjar medalles… val… perquè no dubteu que tot ho fan pel nostre benestar. Idò a beure quina. Per què no deixen d’esser tan bons i ens deixen tal com estàvem abans de la seva arribada? Quina pena de país! I vius, que no ha acabat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada