Aguiat de pollastre amb fruits secs

En una cassola, sofregiu el pollastre, tallat en bocins grossets amb un poc d’oli, ja trempat de pebrebo, sal, llimona i enferinat. En agafar color, afegiu-hi una grapadeta de daus de cuixot salat, uns quants alls esclafats i dues fulles de llorer.

Ho deixau sofregir uns minuts i després hi afegiu un tassó de vi blanc o similar i el deixau que redueixi un poc. Tot seguit hi afegiu la ceba i una tomàtiga, ben picades. Ho deixau a foc lent uns cinc minuts, hi posau els orellons i les prunes seques, ho cobriu d’aigua i ho deixau bullint durant una hora, vetlant sempre que no s’acabi el brou. Mentrestant, feis una bona picada de pa frit, ametles, nous i un poc de brou de l’olla; cinc minuts abans de retirar-ho del foc hi posau aquesta picada i hi afegiu dues fulles de moraduix, ho tastau per sebre com va de sal i espícies i ho serviu calent.

Bon profit!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada