El Cardassar comença la lliga i els Malalts corren i corren

El matx començava amb un minut de silenci en memòria del germà del president de la FFIB i de Jordi Torrenova. Primera part típica de principi de temporada, on els dos equips acusaren les dates en què estam i enfilaren els vestidors amb empat a zero. Començava la segona meitat amb el Carde més ficat al partit, però l’Alaró arribava a la porteria defensada per Pol amb les bones combinacions dels seus davanters. Amb empat a zero s’arribaria al final del partit. Cal destacar el llarguer que va fer el Cardassar, l’ocasió que va tenir i les bones oportunitats desbaratades pel porter local Pol.

Això és l’onze que va presentar el míster local en el primer partit: J.A. Pol, Santa, Jaume Fernández, E. Medina, Nieto, Coll, Miquel Miquel, Santandreu, Tòfol, Galmés, J. Rigo. També jugaren Pep Lluís, Reyes, Gil i Grimalt.

Els “Malats de turmell” celebraven la seva cursa amb devers 300 corredors, 307 inscrits per ser exacte. Al carrer Major es donava el tret de sortida, a la mateixa hora que el futbol a les 19.00. Un llorencí Antoni Melis aconseguia fer tercer només per darrere els incombustibles Guillem Duran i Guillem Moreno, després amb un gran refresc i un sorteig acabava la prova.
PD: A la segona el Mallorca s’enfronta al Múrcia. A la 2b parteixen bé les coses pels equips balears. Xavi Burguera fitxa pel Santanyí de 3a. Comença la vuelta. Rafa Nadal pot recuperar el número 1 a l’USopen.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada