Inscripcions a Catequesi familiar de primera comunió

A Sant Llorenç: La inscripció es realitzarà a S’Escola Nova dimecres dia 2 d’octubre des de les 17·00 a les 18·00 hores. Podreu recollir els llibres i el calendari de trobades de tot el curs. La primera reunió de pares serà dimecres dia 16 d’octubre a les 20·00 hores a S’Escola Nova.

A Son Carrió:La inscripció es realitzarà a Sa Rectoria (C/Costa i Llobera, 8) dimecres dia 9 d’octubre des de les 17·00 a les 18·00 hores. Podreu recollir els llibres i el calendari de trobades de tot el curs. La primera reunió de pares serà dijous dia 17 d’octubre a les 20·00 hores a Sa Rectoria.

A S’illot:La inscripció es realitzarà a la parròquia dijous dia 3 d’octubre des de les 17·00 a les 18·00 hores. O el dissabte dia 28 de setembre des de les 16·30 hores a les 18·00 h. . Podreu recollir els llibres i el calendari de trobades de tot el curs. La primera sessió de catequesi tant pels pares i mares com pels nins i nines serà dijous dia 17 d’octubre a les 17·00 hores.

A sa Coma: La inscripció es realitzarà a l’església divendres dia 11 d’octubre des de les 17·00 a les 18·00 hores. O els diumenges dia 29 de setembre i dia 6 d’octubre a les 11·30 hores. Podreu recollir els llibres i el calendari de trobades de tot el curs. La primera sessió de catequesi tant pels pares i mares com pels nins i nines serà divendres dia 18 d’octubre a les 17·00 hores.

Observació: La matrícula per tot l’any son 20,00 euros, inclou els llibres d’activitats i consulta i altres materials que puguem utilitzar.  

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada