Prèvia: Cardassar-Andratx

El dissabte, 19 d’octubre de 2013, a les 18 hores, es disputarà a n’es Moleter aquest duel.L’Andratx ve de guanyar per la mínima, 2-1, al Son Cladera, i no es troba massa fi. Està situat a la 13a posició i segur que es desplaçarà fins a Sant Llorenç disposat a dur-se’n els 3 punts.
Els de Joan Mayordomo tenen una bona oportunitat de fer contents als seus aficionats i que els tres punts quedin a casa però no ho tendran gens fàcil ja que reben un dels històrics del futbol balear.

Un pensament a “Prèvia: Cardassar-Andratx

  1. Però tu no t’atures d’escriure i els meus dubtes futbolístics queden sense resposta. Un savi un dia va dir: “qui més sap ha d’ensenyar als altres”. Idò perquè no em respons a cap comentari? Pareixem una parella d’aquelles que l’home li esciru cada setmana i ella li dóna com a resposta la indiferència, però ell no perd mai l’esperança que un dia rebrà una resposta vertadera i sincera i a la fi tot el que ara és fosc tornarà de colorins, millor grog-negre com els colors del Cardassar i el seu esperit a la fi es veurà alliberat i la veritat i opinió potxolil sortirà a la llum i la gent deixarà de tenir engoixa i els tambors sortiran al carrer per cel·lebrar aquest dia..pum purrrum pum pu pum pu purrum pu purrum!!
    Enga, anima’t!! Serà gros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.