Prèvia: Cardassar-Andratx

El dissabte, 19 d’octubre de 2013, a les 18 hores, es disputarà a n’es Moleter aquest duel.L’Andratx ve de guanyar per la mínima, 2-1, al Son Cladera, i no es troba massa fi. Està situat a la 13a posició i segur que es desplaçarà fins a Sant Llorenç disposat a dur-se’n els 3 punts.
Els de Joan Mayordomo tenen una bona oportunitat de fer contents als seus aficionats i que els tres punts quedin a casa però no ho tendran gens fàcil ja que reben un dels històrics del futbol balear.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Tolo Roig representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Un comentari a “Prèvia: Cardassar-Andratx

  1. Però tu no t’atures d’escriure i els meus dubtes futbolístics queden sense resposta. Un savi un dia va dir: “qui més sap ha d’ensenyar als altres”. Idò perquè no em respons a cap comentari? Pareixem una parella d’aquelles que l’home li esciru cada setmana i ella li dóna com a resposta la indiferència, però ell no perd mai l’esperança que un dia rebrà una resposta vertadera i sincera i a la fi tot el que ara és fosc tornarà de colorins, millor grog-negre com els colors del Cardassar i el seu esperit a la fi es veurà alliberat i la veritat i opinió potxolil sortirà a la llum i la gent deixarà de tenir engoixa i els tambors sortiran al carrer per cel·lebrar aquest dia..pum purrrum pum pu pum pu purrum pu purrum!!
    Enga, anima’t!! Serà gros

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada