Cartellera Auditòrium Sa Maniga

EXPOSICIÓ                             

FOTOGRAFIA A MALLORCA 1839-1936

Del dissabte 30 de novembre de 2013 al dissabte 4 de gener de 2014

La fotografia va suposar un invent fascinant, ja que permetia congelar un instant de les vides de les persones o deixar constància d’un moment determinat de la història, fet que semblava gairebé màgic. El descobriment va ser molt important en el camp científic i social, però també en la història de l’art. Aquesta exposició fa un recorregut per la fotografia a Mallorca des de 1839 fins a 1936 a través d’unes imatges que mostren els paisatges, les persones, els objectes, els costums…

Amb el suport del programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca

_________________________________________

Dissabte, 14 de desembre, a les 18 h

CONCERT DE NADAL

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA DE SANT LLORENÇ

Entrada: 2 €

Al mes de desembre és ja una tradició el concert de Nadal que presenta a Cala Millor l’Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç. Un concert que ha acompanyat la història de l’Auditori des de l’any 2002. Una fita ben assenyalada per encetar les festes.

Podeu reserves les vostres entrades a partir del dimarts 10 de desembre.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada