Cartellera de la propera setmana a Sa Màniga

EXPOSICIÓ

FOTOGRAFIA A MALLORCA 1839-1936

Del dissabte 30 de novembre de 2013 al dissabte 4 de gener de 2014

La fotografia va suposar un invent fascinant, ja que permetia congelar un instant de les vides de les persones o deixar constància d’un moment determinat de la història, fet que semblava gairebé màgic. El descobriment va ser molt important en el camp científic i social, però també en la història de l’art. Aquesta exposició fa un recorregut per la fotografia a Mallorca des de 1839 fins a 1936 a través d’unes imatges que mostren els paisatges, les persones, els objectes, els costums…

Amb el suport del programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca

_________________________________________

Dissabte, 28 de desembre, a les 20 h

FLOR DE CARD

De Salvador Galmés

Dramatúrgia i direcció: Joan Gomila

Amb Esqueix Teatre, grup de joves, sonadors i balladors de sant Joan Pelut, i la banda de música de Sant Llorenç

Entrada: 5 €

L’escriptor Salvador Galmés (Sant Llorenç, 1876-1951) publica una única novel·la, Flor de card, l’any 1911. Cent anys més tard, el creador Joan Gomila n’ha escrit la dramatúrgia i dirigeix una de les obres fonamentals de la literatura catalana del primer terç del segle XX. Amb un equip de col·laboradors entusiasta (banda de música, membres d’Esqueix Teatre, xeremiers, sonadors de sant Joan Pelut i tantes altres persones) presenta la història d’amor entre n’Angelina Trebolina i en Jaume Belluguins.

INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada