Agraïment parroquial

Des d’aquesta pàgina vull expressar, en nom de les comunitats cristianes, el meu agraïment a tots els qui heu preparat i fet possible a cada una de les parròquies i esglésies de la nostra Unitat de Pastoral, minvada de capellans, les matines i festes de Nadal d’enguany. També moltes gràcies pels aliments entregats a Caritas durant les setmanes d’Advent, igualment que la col·lecta per Caritas del dia de Nadal. I mereix especial esment l’esforç dels nins i nines, compartint alguna de les seves joguines usades o reciclables, presentades a la imatge del Nin Jesús, perquè puguin ser utilitzades per altres nins i nines que les necessitin. L’autèntic Nadal és això ! El papa Francesc, recentment, ens ha recordat una reflexió d’un savi de l’antiguitat: “no compartir amb els pobres els propis béns, és robar-los i prendre’ls la vida. Els béns que tenim no són nostres sinó seus”. Que no vos falti la salut, la feina i la pau i l’humor.

Una abraçada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada