Prèvia: Gènova-Cardassar

Després de l’aturada nadalenca, el Carde es desplaçarà fins el Nou Garroveral, de Gènova, amb la intenció d’emportar-se els tres punts i començar bé l’any competitiu. El partit es disputarà a les 11.30 del 5 de gener i el Gènova arriba al matx a la 15a posició i voldrà fer valer la condició de local per derrotar el Cardassar. Els groc-i-negres s’hauran d’avesar a la reduïdes dimensions del camp. Pot esser un partit interessant.

PD: Schumaker, “el Kaiser”, patí un greu accident esquiant i es debat entre la vida i la mort. Després de l’aturada nadalenca tornarà rodar la pilota. Es preveu que Messi disputi uns minuts del vinent partit.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada