Crònica: Independent-Cardassar

Es desplaçava el Carde a un camp difícil com es el de la barriada des Camp Rodói (l’Antoniana) però tornà a dur els 3 punts (0-2).A la primera part amb domini altern per part dels dos equips s’arribava al descans amb el resultat inicial.
A la segona part  els grocs i negres (aquest pic de blau) duien tot el pes del partit no aconseguirien avançar-se fins al minut 80, des de els 11 metres per mediació de J. Rigo. Ja a les acaballes Miki amb un autèntic golàs posava la tranquil·litat al marcador.
PD:J.L. Oltra es destituït. Ara es farà càrrec de la banqueta Ll. Carreras i com a segon entrenador Bonano, Multen Al Cardassar per incidents del públic durant el derbi ,Nadal guanya l’open 500 de Sao Paulo davant Dolgoporov ( 6-3 7-6).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada